Ons gebouw door de jaren heen
 
Ons kantoor is gevestigd aan de Minister Tacklaan 51 in Kortrijk. Op het einde van de 19de eeuw maakte de straat deel uit van de ceintures des boulevards, de kleine stadsring rondom het centrum, en kreeg oorspronkelijk de naam Boulevard du Midi. Later werd zij herdoopt naar Pierre Tack, advocaat, bierbrouwer, en Belgisch minister van Financiën.

Het herenhuis aan de Minister Tacklaan 51 werd omstreeks 1885 gebouwd in opdracht van textielondernemer Joseph Terrière-Paeme. Het pand is beschermd als monument bij Ministerieel Besluit van 28 mei 2003.

Uittreksel uit de inventaris van onroerend erfgoed:

"Burgerwoning van vier + vier/drie traveeën en drie bouwlagen onder pannen schilddak. Bepleisterde lijstgevel horizontaal benadrukt door het hoofdgestel met kroon- en tandlijst op modillons en fries met verdiepte, rechthoekige spiegels. Arduinen sokkel met getoogde en getraliede keldermonden. Benadrukte middentravee door de pilasters met verdiepte, geprofileerde rechthoekige spiegels en arduinen balusterbalkon op consoles. Verticaliserende hoekpilasters. Horizontale gevelaccentuering door de waterlijsten en doorgetrokken onderdorpels en kordons. Rondbogige benedenvensters, die later verlengd werden tot de sokkel. Getoogde bovenvensters, in de zijgevel met fraai behouden schrijnwerk. Achtergevel getypeerd door merkwaardige gevelbrede erker in Moorse stijl cf. driepasboog en spitse hoefijzerboog. Fraai uitgewerkte daklijst."

Het gebouw anno 1885   Het gebouw anno 2013