Jonathan Huysentruyt
 
Jonathan Huysentruyt (°1977) studeerde rechten aan de Universiteit Gent. Hij behaalde zijn 3de licentie met grote onderscheiding aan de Justus Liebig Universität in Gießen (Duitsland). In 2003 volgde hij de postuniversitaire opleiding Curator-Vereffenaar.

Hij is advocaat aan de balie in Kortrijk sinds 2000 en oefent een algemene rechtspraktijk uit, met focus op het ondernemingsrecht.

Hij gaf diverse lezingen en interviews inzake insolventierecht en is medeauteur van het handboek 'Het Bestuur van een NV' (UGA, 2005). Hij behandelt dossiers in het Nederlands, Frans, Engels en Duits.

 
Dieter Stockman
 
Dieter Stockman (°1978) studeerde Rechten aan de Universiteit Gent. Zijn derde licentie Rechten volbracht hij aan de Universidad Cantabria in Spanje (optie Europees Recht - onderscheiding). Nadien volgde hij nog een voltooiingscursus Ondernemingsrecht in Brussel.

Hij was actief als advocaat in een aantal Kortrijkse kantoren, waar hij zich specialiseerde in het ondernemingsrecht en arbeidsrecht, met een bijzondere interesse voor overnamedossiers en het contractenrecht.

Meester Stockman geeft regelmatig lezingen en is docent aan Syntra West. Hij is ook co-auteur van het boek 'Het bestuur van een BVBA' (UGA, 2010). Hij behandelt dossiers in het Nederlands, Frans, Engels en Spaans.

 
Marian Rapsaet
 
Marian Rapsaet (°1980) studeerde Rechten aan de KULeuven. Zij behaalde met onderscheiding een Master Financieel Recht (KUB, 2009) en volgde de postuniversitaire opleiding Curator-Vereffenaar.

Zij startte in 2004 aan de Kortrijkse balie. In 2005 werd zij jurist voor de Stad Kortrijk en zij was ook enige tijd referendaris voor de Rechtbank van Eerste Aanleg te Ieper. Sinds 2007 was zij advocaat voor het kantoor Monard-D'Hulst waar zij zich specialiseerde in het financieel recht (kredieten, bankagenten, beleggingen en mifid), distributierecht (agentuur, concessie) en zekerheidsrecht.

Zij wordt regelmatig aangesteld als curator en als bewindvoerder.

Meester Rapsaet is sinds 2018 door de Federale Bemiddelingscommissie aanvaard als Erkend Bemiddelaar in burgerlijke en handelszaken en begeleidt zo conflicterende partijen in een buitengerechtelijk traject om tot oplossing te komen.

Zij behandelt dossiers in het Nederlands en Frans.

 
Kristof Gheysen
 
Kristof Gheysen (°1980) studeerde Rechten aan de KULeuven en de Université Lille 3 (Droit et Santé) te Rijsel.

Hij behaalde in 2013 met onderscheiding het postgraduaat Fiscale wetenschappen aan de Fiscale Hogeschool te Brussel. Hij werd er tevens onderscheiden met de Pricewaterhouse-Coopers 2012-2013 voor de hoogste scores in Procedure, Inning en Vervolging.

Hij is advocaat sinds 2005 aan de Gentse Balie met een algemene rechtspraktijk en bijzondere interesse in het ondernemingsrecht en in het strafecht. De laatste jaren was hij actief in fiscale advocatenkantoren, waar hij zich verder specialiseerde in diverse takken van het fiscaal recht, met bijzondere interesse voor fiscale procedure en advieswerk. Sinds begin 2014 is hij verbonden aan de Kortrijkse balie.

Hij behandelt dossiers in het Nederlands, Frans en Engels.